Biorezonanca Bicom

Biorezonanca pomaže tamo gde zapadna medicina ne može. Otkriva i leči upale, glavobolje, astmu, alergije, intoleranciju i ostalo.

Biorezonanca BICOM može izmapirati celokupno stanje Vašeg tela, detektovati problem koji se nalazi u Vašem organizmu i za razliku od zapadne medicine, koja rešava razloge bolesti samo davanjem lekova, ona otkriva i razloge oboljenja. Telo uvek razume kao celinu i tako se njemu pristupa već više od 25 godina prilikom lečenja bolesti.

Šta je moguće biorezonancom lečiti?

Instrument BICOM OPTIMA određuje i leči razne upale, glavobolje, astmu, dermatološke probleme, hroničan umor, ojede, alergije i intolerancije, pomaže da se očisti naš organitam od štetnih materija iz vazduha i elektrosmoga. Zahvaljujući svojim dobrim osobinama i uticajima pomaže istovremeno prilikom određivanja i odstranjivanja uzroka neplodnosti.

Želje naših klijenata je da je lečenje bezbolno i bez neželjenih efekata, što ova revolucionarna terapeutska metoda sa pregledom ispunjava.

Na kakvom principu biorezonanca funkcioniše?

Svi organizmi, uključujući viruse i bakterije su sposobne da odašiljaju sopstvene elektromagnetkse talase. Biorezonanca omogućava da to talasanje ustanovi i izmeri, da li određene ćelije u telu slobodno „komuniciraju“. Taj vid međućelijske komunikacije čini osnovu za samoregulaciju  tela i informiše nas o tome da li je čovek zdrav. U slučaju da patite od hroničnih oboljenja ili Vam se u telu nalazi nepoželjna materija (živa, polen), instrument BICOM će to detektovati kao smetnje u talasanju koje treba ispraviti. Ako pojedine ćelije između sebe dugo „ne komuniciraju“, na Vašem telu se to može pokazati kroz razne fizičke promene i simptome. Biorezonanca može pogrešan (ometajući) elektromagnetski kod prepraviti i „pravilnu frekvenciju“ poslati nazad u organizam sa ciljem da dovede Vaše telo i sve organe u harmoniju.

Biorezonanca koristi principe elektroakupunkture pomoću koje određujemo da li telo rezonira sa određenom materijom. Snimanje električnih potencijala koristi već dugi niz godina i zapadna medicina u formi EEG ili EKG.

 

 

Kako biorezonanca može da pomogne neplodnim parovima?

Biorezonanca je metoda koja bez problema može da se koristi kod dece, odraslih i seniora, ali takođe i kod životinja. U Repromedi se ipak biorezonanca na Bicomu koristi prevashodno kod neplodnih parova.

Osnovne pretpostavke za uspešno stvaranje očekivanog deteta je prisutnost ovulacije, funkcija jajovoda, dobri uslovi za spajanje muških i ženskih polnih ćelija u materici, pogodni uslovi u materici koji omogućavaju dobru pokretljivost spermatozoida ka jajovodima kao i optimalna visina zida materične sluzokože.

Da bi se odredio stav, funkcije i naredno lečenje svih navedenih organa može biorezonanca veoma da pomogne.

Biorezonanca može istovremeno smanjiti menstrualne bolove, upale materice i jajnika ili jajovoda, eliminisati hormonsku neravnotežu, ojača celokupan imunitet i takođe da podpomogne spravno talasanje kako bi se organizam žene pripremio da uspešno ugnezdi embrion.

Odredite termin i probajte da li i Vama pomaže.

Šta vam nudimo

Saznajte šta sve za Vas možemo uraditi. Dalji spisak službi možete naći ovde.

Lečenje neplodnosti

Odredićemo razlog vaše neplodnosti i naći ćemo idealno lečenje koje će vas dovesti do željenog cilja.

Genetika

Povećajte šansu za začeće zdravog deteta. Čeka vas moderno opremljena laboratorija reproduktivne genetike.

Alternativna medicina

Rešavamo kompleksne probleme. Zato nudimo metode alternativnog lečenja, koje će povećati Vaše šanse da zatrudnite.

Surogat majčinstvo

Provešćemo vas kroz ceo proces surogat majčinstva gde embrion bioloških roditelja nosi surogat majka.

Направите необавезујуће консултације