Biorezonanca Bicom

Biorezonanca pomaže tamo gde zapadna medicina ne može. Otkriva i leči upale, glavobolje, astmu, alergije, intoleranciju i ostalo.

Biorezonanca BICOM može izmapirati celokupno stanje Vašeg tela, detektovati problem koji se nalazi u Vašem organizmu i za razliku od zapadne medicine, koja rešava razloge bolesti samo davanjem lekova, ona otkriva i razloge oboljenja. Telo uvek razume kao celinu i tako se njemu pristupa već više od 25 godina prilikom lečenja bolesti.

Šta je moguće biorezonancom lečiti?

Instrument BICOM OPTIMA određuje i leči razne upale, glavobolje, astmu, dermatološke probleme, hroničan umor, ojede, alergije i intolerancije, pomaže da se očisti naš organitam od štetnih materija iz vazduha i elektrosmoga. Zahvaljujući svojim dobrim osobinama i uticajima pomaže istovremeno prilikom određivanja i odstranjivanja uzroka neplodnosti.

Želje naših klijenata je da je lečenje bezbolno i bez neželjenih efekata, što ova revolucionarna terapeutska metoda sa pregledom ispunjava.

Na kakvom principu biorezonanca funkcioniše?

Svi organizmi, uključujući viruse i bakterije su sposobne da odašiljaju sopstvene elektromagnetkse talase. Biorezonanca omogućava da to talasanje ustanovi i izmeri, da li određene ćelije u telu slobodno „komuniciraju“. Taj vid međućelijske komunikacije čini osnovu za samoregulaciju  tela i informiše nas o tome da li je čovek zdrav. U slučaju da patite od hroničnih oboljenja ili Vam se u telu nalazi nepoželjna materija (živa, polen), instrument BICOM će to detektovati kao smetnje u talasanju koje treba ispraviti. Ako pojedine ćelije između sebe dugo „ne komuniciraju“, na Vašem telu se to može pokazati kroz razne fizičke promene i simptome. Biorezonanca može pogrešan (ometajući) elektromagnetski kod prepraviti i „pravilnu frekvenciju“ poslati nazad u organizam sa ciljem da dovede Vaše telo i sve organe u harmoniju.

Biorezonanca koristi principe elektroakupunkture pomoću koje određujemo da li telo rezonira sa određenom materijom. Snimanje električnih potencijala koristi već dugi niz godina i zapadna medicina u formi EEG ili EKG.

 

 

Kako biorezonanca može da pomogne neplodnim parovima?

Biorezonanca je metoda koja bez problema može da se koristi kod dece, odraslih i seniora, ali takođe i kod životinja. U Repromedi se ipak biorezonanca na Bicomu koristi prevashodno kod neplodnih parova.

Osnovne pretpostavke za uspešno stvaranje očekivanog deteta je prisutnost ovulacije, funkcija jajovoda, dobri uslovi za spajanje muških i ženskih polnih ćelija u materici, pogodni uslovi u materici koji omogućavaju dobru pokretljivost spermatozoida ka jajovodima kao i optimalna visina zida materične sluzokože.

Da bi se odredio stav, funkcije i naredno lečenje svih navedenih organa može biorezonanca veoma da pomogne.

Biorezonanca može istovremeno smanjiti menstrualne bolove, upale materice i jajnika ili jajovoda, eliminisati hormonsku neravnotežu, ojača celokupan imunitet i takođe da podpomogne spravno talasanje kako bi se organizam žene pripremio da uspešno ugnezdi embrion.

Odredite termin i probajte da li i Vama pomaže.

Co vám nabízíme

Zjistěte, co všechno pro Vás můžeme udělat. Další služby najdete zde.

Léčba neplodnosti

Zjistíme příčinu vaší neplodnosti a najdeme ideální léčbu, která vás dovede do vytouženého cíle.

Darování a uchování vajíček i spermií

Staňte se dárkyní vajíček či dárcem spermií, nebo si nechejte své pohlavní buňky zmrazit pro budoucí použití.

Genetika

Zvyšte svou šanci na početí zdravého miminka. Čeká na vás špičkově vybavená laboratoř reprodukční genetiky.

Alternativní medicína

Řešíme problémy komplexně. Proto nabízíme také metody alternativní léčby, které zvýší vaši šanci na otěhotnění.

Náhradní mateřství

Provedeme vás celým procesem náhradního mateřství, kdy embryo biologických rodičů donosí náhradní matka.

Domluvte si nezávaznou konzultaci