Lečenje biljkama – fitoterapija

Dobro izabrano biljno lečenje će Vaše telo uvesti u ravnotežu i pomoći da donesete zdravu bebu. Fitoterapija je u sadašnjosti smatrana za najsnažniji vid Tradicionalne kineske medicine. Lekovite biljke se koriste u TKM za lečenje već više od 4000 godina. Ako Vaši organi i reproduktivni sistem ne ispunjava svoju funkciju, Vaše telo može ući u neravnotežu i utiče na Vašu plodnost.

Poslednja ispitivanja ukazuju da se kod žena koje koriste preparate tradicionalne kineske medicine verovatnoća da se zatrudni povećala dva puta.

Kada je pogodno koristiti biljke?

Klienti često misle da prilikom lečenja neplodnosti mogu koristiti klasičnu medicinu ili alternativne pristupe. Idelano je ipak izabrati kombinaciju oba ova postupka. U Repromedi se prvo trudimo da odredimo razlog Vašeg oboljenja i onda na osnovu toga pripremiti biljnu smesu koja je pripremljena tačno za Vaše potrebe. Takva smesa može popraviti hormonske nivoe u telu i poboljšaju prokrvljenost i stimulaciju ženskih reproduktivnih organa.

Biljno lečenje traje uglavnom od 3-6 meseca. Neke klijentke absolviraju ovakvo lečenje još pre početka lečenja neplodnosti ili prilikom transfera embriona. Druge se odlučuju za ovaj vid pomoćnog lečenja tek posle ponavljajućih neuspešnih kačenja embriona ili višebrojnih pobačaja.

Saveti i predlozi

Prilikom pripreme biljnih smesa ne koristite metal (metalno sito) koje uništava njihov uticaj, ali koristitie zato sito od plastike. Biljke vole staklo, pa zato pijte Vaše piće, i to uvek na prazan stomak, iz staklene šolje ili čaše. Ako koristitie lekove ili hormone za lečenje neplodnosti, radije se posavetujte sa stručnjakom oko korišćenja biljaka. Nepravilno korišćenje biljaka bi Vam tim putem moglo štetiti.

Šta vam nudimo

Saznajte šta sve za Vas možemo uraditi. Dalji spisak službi možete naći ovde.

Lečenje neplodnosti

Odredićemo razlog vaše neplodnosti i naći ćemo idealno lečenje koje će vas dovesti do željenog cilja.

Genetika

Povećajte šansu za začeće zdravog deteta. Čeka vas moderno opremljena laboratorija reproduktivne genetike.

Alternativna medicina

Rešavamo kompleksne probleme. Zato nudimo metode alternativnog lečenja, koje će povećati Vaše šanse da zatrudnite.

Surogat majčinstvo

Provešćemo vas kroz ceo proces surogat majčinstva gde embrion bioloških roditelja nosi surogat majka.

Направите необавезујуће консултације