IVF: in-vitro fertilizacija

1. Prva konsultacija i specijalizovano savetovalište

Prilikom prve konsultacije sa vama, lekar će proći kroz anamnezu, odnosno porazgovaraćete o svim prethodno urađenim pregledima i ponudiće idealan dalji tok lečenja.

Pročitajte više

2. Pregled para

Rade se osnovni klinički i laboratorijski pregledi na osnovu kojih su individualno dalje preporučeni dalji pregledi i postupci.

Pročitajte više

3. Hormonska stimulacija i odabir jajnih ćelija

Deo svakog IVF ciklusa je hormonska stimulacija žene koja utiče na zrenje većeg broja jajnih ćelija. Ona su tom prilikom izvučena tankom iglom.

Pročitajte više

4. Metode veštačke oplodnje

Standardno koristimo mikromanipulacijske tehnike ubrizgavanja spermatozoida u jajnu ćeliju - ICSI i PICSI. Glavni razlog je njihova velika uspešnost.

Pročitajte više

5. Transfer embriona

Transfer embriona je prenošenje embriona tankim kanalom kroz grlić materice u matericu. Proces se obavlja u prostoriji za transfer uz relaksirajuću muziku.

Pročitajte više

6. Kriokonzervisanje

Kriokonzervisanje je zamrzavanje embriona za korišćenje u budućnosti. Na taj način zamrznuti embrioni se mogu odmrznuti i preneti u matericu tj. krio transfer embriona.

Pročitajte više

IVF ciklus

IVF lečenje pomaže mnogim neplodnim parovima da ispune svoj san i postanu roditelji. Sadrži celu grupu postupaka koje današnja medicina nudi.

Pogledajte listu službi koje nudimo.

Nudimo kompletnu službu asistirane reprodukcije, takođe i dalju zdravstvenu negu i savetovalište. Sposobni smo da tačno i detaljno odredimo Vaše probleme, njihov razlog i da Vam pomognemo da ih prevaziđete. Moto, kojim se vodimo tokom našeg rada je “Pomažemo da osnujete porodicu”.

Naše službe