Početna konsultacija i specijalizovano savetovalište

Tok konsultacije

Dužina konsultacije je uobičajeno oko 45 minuta. Konsultacije su vođene od strane visoko obrazovanih stručnjaka, specijalizovanih za rešavanje ozbiljnih i veoma komplikovanih faktora neplodnosti. Tako je osigurano da dobijete u razumljivoj formi sve informacije koje su vam potrebne za vaše uspešno lečenje. Tako ćete imati i dovoljno prostora za sva vaša pitanja.

Nudimo vam takođe i specijalizovano savetovalište koje traje oko 60 minuta. Prijava za savetovalište se obavlja kod parova koji iza sebe imaju veći broj neuspešnih ciklusa oplodnje ili pobačaja, ili su upitanju genetski faktori neplodnosti ili rizici naslednih bolesti.

Alternativne procedure

U okviru šire ponude službi i brige za naše klijente nudimo i konsultacije iz oblasti celokupne i tradicionalne kineske medicine (TČM). Ovim načinom nam uspeva da povećamo uspešnost i kod parova, kod kojih uz pomoć standardnih tehnika nije došlo do trudnoće ili rođenja zdravog deteta.

Prostori REPROMEDA Biology Park

Konsultacije se obavljaju u novim, lepim prostorijama REPROMEDA Biology Park. Ambulante su dizajnirane tako, da bi se osećali dobro ovde iako je situacija u kojoj se trenutno nalazite ozbiljna. Interijer REPROMEDA Biology Park je isplaniran i dekorisan u skladu sa starokineskom filozofijom Feng Shui. Naše četiri ambulante nose nazive Drvo, Zemlja, Voda i Vatra, na osnovu kineske teorije Pet pokretača – Wu Xing. Peti pokretač i element je metal, koji je prisutan u prostorijama i konstrukciji.  

Četiri ambulante na osnovu Feng Shui

Boje elementa drveta su od zelene do braon. Drvo predstavlja kreativnost, opuštenost, prilagodljivost, originalnost i saosećanje. Potpomaže regeneraciju i lečenje. Boje drveta dodatno još su dobre za prostore gde se ljudi sastaju. Zato smo izabrali ambulantu Drvo i u REPROMEDI Biology Park i koloritno smo je usaglasili sa zelenom bojom.

Boje elementa zemelje su takođe oker, boja peska i terakota. Zemlja predstavlja realnost, stabilost, odgovornost, objektivnost, brižnost, razmišljanje i empatiju. Element zemlje je dobro koristiti na višim spratovima i staklenim prostorima. U REPROMEDI Vam zato nudimo potrebnu empatiju i brigu.

Vatra ima žutu, crvenu, čak i ljubičastu boju i isto tako je i sa bojama ovog elementa. Žar vatre predstavlja snagu, borbenost, zauzimanje, radost i oduševljenje, ali takođe srdačnost, rast i ljubav. Lečenje neplodnosti uvek iziskuje snagu i borbenost, sa druge strane uspešno lečenje donosi veliku radost, oduševljenje i ljubav.

Element Voda ima, naravno, boju plavu, od providne, preko tirkizne, pa do pomorske plave i teget. Predstavlja kontinuet, početak, put, emocije i mudrost. Element Vode je oaza mira, odmora, mekoće i donosi ljubaznost, prilagodljivost, mirnoću, razmišljanje i pomaže nam da usporimo hektički tempo života.

Tiha, relaksaciona čekaonica

Smiraj, usporenje i mogućnost opuštanja želimo da Vam ponudimo u našoj tihoj čekaonici u kojoj ćete naći prelepu biljku i zid cveća. Uz pomoć prigušenog svetla i udobnim foteljama ćete se osećati udobno. Naše recepcionarke će Vam rado ponuditi čaj ili kafu, nešto za čitanje, da bi se osećali kao kod kuće. Ali ako radije želite da radite, imaćete mogućnost da koristite stočić, utičnicu i naravno, Wi-Fi mrežu.

Dečji kutak

Ako dođete sa svojom decom, možete koristiti čekaonicu za roditelje sa decom, u kojoj ćete naći dečji kutak.

Potpun pristup za kolica

Prostori REPROMEDA Biology Park su potpuno prilagođeni invalidima. Sa parkinga, iz garaže možete liftom doći direktno do nas.

Čekárna

Co vám nabízíme

Zjistěte, co všechno pro Vás můžeme udělat. Další služby najdete zde.

Léčba neplodnosti

Zjistíme příčinu vaší neplodnosti a najdeme ideální léčbu, která vás dovede do vytouženého cíle.

Darování a uchování vajíček i spermií

Staňte se dárkyní vajíček či dárcem spermií, nebo si nechejte své pohlavní buňky zmrazit pro budoucí použití.

Genetika

Zvyšte svou šanci na početí zdravého miminka. Čeká na vás špičkově vybavená laboratoř reprodukční genetiky.

Alternativní medicína

Řešíme problémy komplexně. Proto nabízíme také metody alternativní léčby, které zvýší vaši šanci na otěhotnění.

Náhradní mateřství

Provedeme vás celým procesem náhradního mateřství, kdy embryo biologických rodičů donosí náhradní matka.

Domluvte si nezávaznou konzultaci