Korisne informacije

Šta raditi u Brnu

Brno je drugi po veličini grad u Češkoj republici i jedan od najvažnijih istorijskih i kulturnih gradova. Ujedno je i glavni centar Južnomoravskog regiona.

Brno ima više od 86.000 studenata koji studiraju na 4 univerziteta sa 34 fakulteta i tri univerzitetska kampusa. To je takođe razlog, zašto velika većina stanovništva govori engleski. Brno je puno kafića i dobrih restorana, gde možete da probate svetsku kuhinju, ali i češko tradicionalno jelo, vino i pivo.

Osim prelepih operskih i baletskih predstava na scenama Narodnog pozorišta, obilaska utvrđenja Špilberk, možete da očekujete niz kulturnih akcija i istorijske spomenike. U okolini Brna je i mnogo prirodnih atrakcija, kao što je Moravski krš ili sportske aktivnosti.

Kako provesti svoje vreme u Brnu.

Transport

Nudimo vam prevoz sa aerodroma, autobuske ili železničke stanice besplatno do naše klinike.

Međunarodni aerodromi:

Brno

Prag

Beč

Takođe Vam nudimo besplatan prevoz iz hotela i transport do naše klinike.

Hoteli

Barceló Brno Palace*****

The price of rooms:

The price is from 80 EUR / night and includes breakfast and 15 % VAT.

Using the promotional slogan „REPROMEDA“ you will get a discount of 10% of the actual price.

Contacts:

Address: Šilingrovo nám 265/2, Brno
E-mail: brnopalace.res@barcelo.com

BOOK NOW

FAIRHOTEL

Opis hotela:

Moderan prijatan hotel, koji se nalazi na mestu fabrike iz devetnaestog veka, je na minut hoda udaljen od brnskog sajma i dvadeset minuta od istorijskog centra grada. Od klinike Repromeda je oko 7 minuta taksijem, Tokom zime gosti mogu da sede pored kamina, leti na terasi sa pogledom na znamenitosti  Brna. Uveče je moguće korišćenje privatnog wellness dela, dok je ujutru odličan doručak u FAIRCAFE restoranu. Pristup za kolica, lift, brza internet veza u celom arealu, privatni parking i stalno otvorena recepcija se podrazumevaju.

Cena soba:

Osim sajamskih termina, prilikom korišćenja šifre “REPROMEDA

Jednokrevetna soba – 1620 Kč/noć

Dvokrevetna soba – 2160 Kč/noć (1890 Kč/noć prilikom smeštaja jedne osobe)

Junior Suite – 2520 Kč/noć (2250 Kč/noć ako je jedna osoba smeštena)

Suite – 2790 Kč/noć

Sve, uključujući i doručak, u sobama Junior Suite i Suite je moguće zajedno sa dodatnim ležajem za 450 Kč/noć.

Kontakt:

Adresa: Rybářská 19, 603 00, Brno

Za rezervaciju: www.fairhotel.cz

Kod sniženja: REPROMEDA

E-mail: hotel@fairhotel.cz                  

 

QUALITY HOTEL BRNO EXHIBITION

Opis hotela:

Quality hotel Brno exhibition je deo međunarodnog lanca hotela InteContinental Hotels Group (IHG), koji uključuje više od 4700 hotela u više od 100 zemlja sveta. Holiday Inn Brno nudi smeštaj u 200 soba podeljenih u tri kategorije: Standard (double ili twin), Executive i Suite. Sve sobe su potpuno klimatizovane, opremljene servisom za kafu i čaj, gosti imaju na raspolaganju izbor jastuka, bademantil i papuče. Hotel nudi svojim gostima aktivnu zonu gde je moguće besplatno korišćenje MiniGym i saune sa malim bazenom za hlađenje, a za određen iznos i masaže i whirpool. Hotel nudi free shuttle do centra Brna. Udaljenost klinike je oko 7 minuta autom (taksijem).

Cena soba:

Van sezone sajma, prilikom korišćenja promo koda “REPROMEDA” ili  klikom na ovaj link:  for room reservation for discounted rate click here

Standard single – 1600 CZK/noć

Standard double – 1950 CZK/noć

Kontakt:

Křížkovského 20, 603 00, Brno

Za rezervaciju: for room reservation for discounted rate click here

Discount code: REPROMEDA

E-mail: info@hibrno.cz

 

Bishop Apartments

Opis:

Apartmani Biskupská nude jedan od najomiljenijih smeštaja u Brnu. Apartmani se nalaze u novo rekonstruisanoj istorijskoj zgradi u samom centru Brna, nedaleko od glavne železničke stanice i trga Sloboda (Náměstí Svobody). Apartmani su dizajnirani, prostorni, potpuno opremljeni i nude svim gostima prijatan boravak. Svi apartmani nude moderan smeštaj sa primesama luksuza i mogućnošću privatne ishrane. Postoje različite veličine stanova (od jednosobnih do trosobnih jedinica). Neki od njih imaju dodatno balkon ili terasu!

Cena soba:

Prilikom korišćenja promo koda “REPROMEDA” dobijate sniženje od 7 % na ukupnu cenu. Cena je od 60 EUR/noć

Kontakti:

Adresa: Biskupská 8, Brno

Rezervacija: tereza.dvorackova@bohemianestates.com

Promo kod: REPROMEDA

 

Happy apartment

Opis smeštaja:

Apartman Veselá je stilski apartman sa mogućnošću privatne ishrane. Predstavlja originalan dizajn šezdesetih godina prošlog veka. Prostor će vas iznenaditi sofisticiranim skladištnim prostorima i tajnim barom iza ogledala. Prava trešnja na torti je velika terasa koja nudi prelepi pogled na Brno. Wi-Fi i klimatizacija se podrazumevaju. Njegova pozicija je perfektna – nalazi se u samom centru grada, na 2 minuta od trga Sloboda (Náměstí Svobody).

Cena sobe:

Prilikom korišćenja promotivnog koda “REPROMEDA” dobijate sniženje od 7% od ukupne cene.  

Cena je od 40 EUR/noć

Kontakt:

E-mail adresa: tereza.dvorackova@bohemianestates.com

Kod sniženja: REPROMEDA

Adresa: Veselá 37, Brno