Ponuđene usluge

Lečenje neplodnosti

Naš cilj je pravilna dijagnotika uzroka Vaše neplodnosti i na osnovu toga izabrati idealno lečenje, koje će imati maksimalni učinak i minimalan rizik od komplikacija.

Pročitajte više

Ciklus sa doniranjem

Donorski programi u našoj klinici imaju dugogodišnju tradiciju i posvećena im je značajna pažnja. Programi doniranja jajnih ćelija i spermatozoida su bili uvedeni u kliničku praksu od samog početka našeg rada i svojim rezultatima se nalaze među najuspešnijim metodama.

Pročitajte više

Ginekologija

Nismo registrovana ginekološka služba. Ipak nudimo u okviru našeg lečenja neplodnje i neke ginekološke zahvate - npr. histeroskopiju ili hidrolaparoskopiju.

Pročitajte više

Alternativna medicina

Već neko vreme Vam nudimo alternativne metode za povećanje uspešnosti lečenja. Od vežba Mojžišove preko veoma korišćene i omiljene akumpukture.

Pročitajte više

Surogatno majčinstvo

Surogatno majčinstvo je proces kod kog embrion bioloških roditelja nosi surogat majka. Ova metoda se bira samo u slučajevima pri objektivno ozbiljnim zdravstvenim stanjima.

Pročitajte više

Genetika

Izvodimo široki spektar preimplatacijsko-genetičkih metoda. Dodatno Vam nudimo potpuno nove i jedinstvene metode kojima istovremeno povećavamo šansu da zatrudnite.

Pročitajte više

Ponuđene usluge

Naša klinika nudi široku lepezu metoda i postupka lečenja. Specijalizirali smo se prevashodno u lečenju neplodnosti i reproduktivnu medicinu. Nudimo opseg od jednostavnih pomoćnih metoda do sofisticiranih metoda veštačke oplodnje sa korišćenjem vlastitih ili doniranih polnih ćelija. Svakom paru se posvećujemo individualno i naš cilj je pravilno dijagnostikovanje Vašeg uzroka neplodnost i dalje biranje idealnog lečenja kako bi imali maksimalnu efikasnost i minimalan rizik od komplikacija.

Specijalisti naše klinike će Vas rado posavetovati, zajedno sa Vama naplanirati tok pregleda, odrediti individualni postupak lečenja i napraviti plan sa konkretnim vremenskim rasporedom. Na taj način možete dobiti informacije i tome kakve promene tokom vašeg dnevnog režima bi bile povoljne, ali i koji dodaci ishrani bi za Vas bili korisni.

Bavimo se takođe i reproduktivnom genetikom u okviru koje nudimo predikcijsko testiranje reproduktivne kompatibilnosti para, preimplatacijsku genetičku dijagnostiku i skreening ili prenatalni test za trudne žene PrenatalSafe. Nudimo i mogućnost preventivnog čuvanja polnih ćelija za korišćenje u budućnosti.

Današnja moderna medicina omogućava veći broj specifičnih postupaka i mogućnosti. Izbor tih postupaka značajno povećava uspečnost celog lečenja. Moguće je korišćenje velikog broja vanserijskih laboratorijskih metoda, ili kombinovanje lečenja sa alternativnim postupcima tradicionalne kineske medicine.

Šta vam nudimo

Saznajte šta sve za Vas možemo uraditi. Dalji spisak službi možete naći ovde.

Lečenje neplodnosti

Odredićemo razlog vaše neplodnosti i naći ćemo idealno lečenje koje će vas dovesti do željenog cilja.

Genetika

Povećajte šansu za začeće zdravog deteta. Čeka vas moderno opremljena laboratorija reproduktivne genetike.

Alternativna medicina

Rešavamo kompleksne probleme. Zato nudimo metode alternativnog lečenja, koje će povećati Vaše šanse da zatrudnite.

Surogat majčinstvo

Provešćemo vas kroz ceo proces surogat majčinstva gde embrion bioloških roditelja nosi surogat majka.

Направите необавезујуће консултације