Priče

Pogledajte šta su o nama napisali naši pacijenti.

Šta o nama govore pacijenti?

Prošli smo kroz veliki broj situacija. Pogledajte neke od njih

Šta o nama govore pacijenti?

Prošli smo kroz veliki broj situacija. Pogledajte neke od njih

Želeli bismo da se zahvalimo na vašoj pažnji sa nama. Vaš trajni optimizam je sigurno uticao dosta da se naš poslednji embrion svim snagama izbori do srećnog kraja. Tokom poslednjeg transfera nisam verovala da će uopšte uspeti. Zahvaljujući doktorki Tokarevoj koja je obavljala KET, njenom humoru i nadi koje je prenela i na nas, poslednji transfer je uspeo. Ona stvarno zaslužuje našu zahvalnost. Takođe se zahvaljujemo sestri Romani Kábelovoj koja nam je tokom testa krvi dala nadu da će jednog dana uspeti. Hvala i celom timu REPROMEDE za ispunjenje našeg sna.

Marcela

Marcela

42 godine

Najbolja klinika sa najboljim osobljem koju možete naći! Bili ste veoma prijateljski i gostoprimljivi. Hvala vam za to!

Petra

Petra

37 godina

Prelepo iskustvo u Repromedi. Čekali smo naše malo čudo skoro večnost, ali su se naši snovi napokon ostvarili u Repromedi. Možemo ih preporučiti svima.

Eva

Eva

45 godina

Volela bih da vam se od sveg srca zahvalim za vašu brigu koju smo dobili u vašem centru. Zahvaljujući tretmanu naše prelepe bliznakinje su rođene iz samo jednog transferovanog embriona. Oba su bila odlična :-). Još jednom vam moj muž i ja zahvaljujemo, želimo vam uspeh i čekamo da kroz godinu, dve dođemo za malog brata naših devojčica :-).

Hana

Hana

29 godina

Želeli bismo da se zahvalimo što ste omogućili da nam se ispuni san i da postanemo roditelji naše prelepe ćerke. Zahvalujemo se celom timu Repromede i specijalno doktorki Tokarevoj koja je uvek nasmejana i optimistična i koja nam je pomogla da se izborimo kroz celu situaciju i prođemo je celu.

Gabrijela

Gabrijela

45 godina

Glavni razlog što smo se odlučili za vašu kliniku je vaša pomoć i poštovanje. Tokom našeg tretmana nismo ni sumnjali da smo izabrali dobro. Hvala vam za sve. Hvala za našeg sina Tomáša.

Pavel

Pavel

45 godina