Ponuđene usluge

Lečenje neplodnosti

Naš cilj je pravilna dijagnotika uzroka Vaše neplodnosti i na osnovu toga izabrati idealno lečenje, koje će imati maksimalni učinak i minimalan rizik od komplikacija.

Pročitajte više

Genetika

Izvodimo široki spektar preimplatacijsko-genetičkih metoda. Dodatno Vam nudimo potpuno nove i jedinstvene metode kojima istovremeno povećavamo šansu da zatrudnite.

Pročitajte više

Ponuđene usluge

Naša klinika nudi široku skalu metoda i postupka lečenja. Specijalizirali smo se prevashodno u lečenju neplodnosti i reproduktivnu medicinu. Nudimo opseg od jednostavnih pomoćnih metoda do sofisticiranih metoda veštačke oplodnje sa korišćenjem vlastitih ili doniranih polnih ćelija. Svakom paru se posvećujemo individualno i naš cilj je pravilno dijagnostikovanje Vašeg uzroka neplodnost i dalje biranje idealnog lečenja.

Specijalisti naše klinike će Vas rado posavetovati, zajedno sa Vama naplanirati tok pregleda, odrediti individualni postupak lečenja i napraviti plan sa konkretnim vremenskim rasporedom. Na taj način možete dobiti informacije i tome kakve promene tokom vašeg dnevnog režima bi bile povoljne, ali i koji dodaci ishrani bi za Vas bili korisni.

Bavimo se takođe i reproduktivnom genetikom u okviru koje nudimo predikcijsko testiranje reproduktivne kompatibilnosti para, preimplatacijsku genetičku dijagnostiku i skreening ili prenatalni test za trudne žene PrenatalSafe. Nudimo i mogućnost preventivnog čuvanja polnih ćelija za korišćenje u budućnosti.

Današnja moderna medicina omogućava veći broj specifičnih postupaka i mogućnosti. Izbor tih postupaka značajno povećava uspečnost celog lečenja. Moguće je korišćenje velikog broja vanserijskih laboratorijskih metoda, ili kombinovanje lečenja sa alternativnim postupcima tradicionalne kineske medicine.

Pogledajte listu službi koje nudimo.

Nudimo kompletnu službu asistirane reprodukcije, takođe i dalju zdravstvenu negu i savetovalište. Sposobni smo da tačno i detaljno odredimo Vaše probleme, njihov razlog i da Vam pomognemo da ih prevaziđete. Moto, kojim se vodimo tokom našeg rada je “Pomažemo da osnujete porodicu”.

Naše službe