Lečenje neplodnosti

IVF lečenje

IVF lečenje pomaže mnogim neplodnim parovima da ispune svoj san i postanu roditelji. Sadrži celu grupu postupaka koje današnja medicina nudi.

Pročitajte više

Alternative standardnom IVF

Cilj ovakvog postupka je što prirodniji tok veštačke oplodnje i minimalnih troškova lečenja, što je nadomešteno malim uspehom ovih metoda.

Pročitajte više

Metode koje povećavaju uspešnost lečenja

Trenutno, asistirana reprodukcija nudi stalno nove metode, koje povećavaju uspešnost celog lečenja. Naš zadatak je da ta naučna otkrića pratimo i uvodimo u standardnu praksu.

Pročitajte više

U Češkoj je oko 10-15% neplodnih parova. Plodnost partnerskog para je uslovljena faktorima kako na ženskoj, tako i na muškoj strani. Jedna trećina slučajeva je određena neplodnočću žene, jedna trećina muškarca a ostatak slučajeva je kombinacija faktora oba partnera. Moderne metode lečenja poremećaja plodnosti omogućavaju konrektrnu pomoć većini parova.

Svakodnevno poboljšavamo kvalitet da bi metode asistirane reprodukecije mogle bezbedno da pomognu što većem broju parova prilikom lečenja neplodnosti. Osim visokog kvaliteta i stručnosti, pridajemo pažnju još i diskreciji, ljudskosti, da vam izađemo u susret i svemu onome što može da vam olakša i učini boravak kod nas prijatnijim. Svesni smo da je lečenje neplodnosti psihički veoma teško, i zato ćemo uraditi sve što je potrebno da bi vam bilo što je moguće manje teško i u najkraćem mogućem periodu završilo sa ispunjenim ciljem. Moto koji u našem radu pratimo je “Pomoći da se stvori porodica”.

Vodič kroz Vaše lečenje je tim radnika koji dolaze iz poznate brnjenske škole za asistiranu reprodukciju čiji uspeh je bilo prvo rođeno dete “iz epruvete” u srednjoj i istočnoj Evropi još 1982. godine. Tim vode primarijus MUDr. Jan Veselý, CSc., i MUDr. Kateřina Veselá, PhD. Da bi kvalitet postupaka i procesa bio na nivou koji je potreban, brine se Prof. MUDr. Pavel Trávník, DrSc., član tima koji je učestvovao u rođenju već pomenutog prvog srednjoevropskog deteta stvorenog van tela žene.

Šta vam nudimo

Saznajte šta sve za Vas možemo uraditi. Dalji spisak službi možete naći ovde.

Lečenje neplodnosti

Odredićemo razlog vaše neplodnosti i naći ćemo idealno lečenje koje će vas dovesti do željenog cilja.

Genetika

Povećajte šansu za začeće zdravog deteta. Čeka vas moderno opremljena laboratorija reproduktivne genetike.

Alternativna medicina

Rešavamo kompleksne probleme. Zato nudimo metode alternativnog lečenja, koje će povećati Vaše šanse da zatrudnite.

Surogat majčinstvo

Provešćemo vas kroz ceo proces surogat majčinstva gde embrion bioloških roditelja nosi surogat majka.

Направите необавезујуће консултације