Akupunktura

Akupunktura lepo priprema Vaš organitam na dolazak deteta. Njena srž je u ubodima tankim iglicama do tzv. akumpukturnih tačaka.

Akupunktura zajedno sa biljnom terapijom, masažom, dijetom i vežbanjem či-kung (qigong) predstavlja pet osnovnih pilara tradicionalne kineske medicine. Akupunktura koristi princip jing-jang i tako pomaže pri ozdravljenju našeg tela i duha već skoro 4000 godina.

U srži svega stoji ubadanje akupunkturnih igla u tzv. akupunkturne tačke koje su rasmeštene po celom telu (glava, trup, udovi) i poređane na jedinstvenim meridijanima. Meridijani su tokovi (kanali) kojima teče energija. Svaki meridijan i tačka na njemu su povezani sa nekim organom

Ako se neki od akupunkturnih tačaka zaguši, u telu dolazi do neravnoteže (zaustavljen je tok energije) i dolazi do nastanka zdravstvenih komplikacija. Kada se tačke na meridijanu očiste, koje su izabrane na osnovu zdravstvenog stanja pacijenta, energija ponovo počinje da teče, telo se vraća u ravnotežu i odstranjuje bol i ostale zdravstvene probleme.

Akupunktura i IVF

Najefikasnije lečenje neplodnosti ubraja kombinaciju zapadnih lekarskih postupaka, akupunkture i kineskih biljaka. Nebrojani su sindromi koji utiču na neplodnost – blokada, nedovoljna prokrvljenost, preopterećenje bubrega, hladnoća ili vlažnost u materici i ostali. Naš terapeut se formom pitanja koja se tiču Vašeg zdravstvenog stanja i psihičkog raspoloženja trudi da identifikuje te sindrome i opuštanjem začepljenih akupunkturnih tačaka izleči.

U REPROMEDI preporučujemo ženama korišćenje akupunkture pre i posle embriotransfera. Pozitivan uticaj akupunkture pokazao je i niz studija. Ako dođe do naredne trudnoće, tako može preventivno uticati protiv pobačaja i tokom celog toka trudnoće harmonizuje energiju mame i ploda.

Odredite termin i probajte da li i Vama pomaže.

Šta vam nudimo

Saznajte šta sve za Vas možemo uraditi. Dalji spisak službi možete naći ovde.

Lečenje neplodnosti

Odredićemo razlog vaše neplodnosti i naći ćemo idealno lečenje koje će vas dovesti do željenog cilja.

Genetika

Povećajte šansu za začeće zdravog deteta. Čeka vas moderno opremljena laboratorija reproduktivne genetike.

Alternativna medicina

Rešavamo kompleksne probleme. Zato nudimo metode alternativnog lečenja, koje će povećati Vaše šanse da zatrudnite.

Surogat majčinstvo

Provešćemo vas kroz ceo proces surogat majčinstva gde embrion bioloških roditelja nosi surogat majka.

Направите необавезујуће консултације